Trivelig 35 års jubileumskveld hos Haugaland Tropefuglklubb

Onsdag 10. Mai var den genuine lille tropefuglklubben på Haugalandet hele 35 år.

Klubben teller i dag 26 betalende medlemmer. I alle disse år har medlemstallet gått opp og ned. På det laveste kun 3 medlemmer. 

Jubileumet ble feiret i peisestua på Norheim kulturhus kl. 18:00.

Alle betalende medlemmer var invitert til å delta. Hele 14 medlemmer deltok. Det var bestilt herlig pizza som smakte fortreffelig. Fløtekake og kaffe ble også servert. Nydelig kake bestilt hos Haugen i Åkrehamn. 

Eldar Johan Ellingsen kunne fortelle at det var 5-6 personer på stiftelsesmøtet i 1988. De første årene ble medlemsmøtene holdt forskjellige steder, som Kopervik og i brakkerigg (Knappen fritidsklubb) på Norheim. I senere år har medlemsmøtene vært holdt på kulturhuset på Norheim og på kulturhuset i Kopervik. 

Det har alltid vært trivelig på medlemsmøtene i klubben hvor alle medlemmer diskuterer livlig fugleholdet og deler gode erfaringer rundt tropefuglholdet.

Styret vil takke alle som hadde muligheten til å delta og var med og gjorde dette til en minnerik kveld. Eldar Johan Ellingsen har vært med hele tiden i fra starten. Dagens klubbleder Tom Steven Jacobsen har vært med siden 1993. I mange år som klubbens kasserer inntil han overtok som klubbleder etter Eldar Johan på årsmøtet i 2020.

I Haugaland Tropefuglklubb har vi ca 6 medlemsmøter i året. I tillegg har vi sommer og juleavslutning som er veldig populært blant medlemmene. 

Klikk her og se alle bildene tatt på jubileumet 

Norheim kulturhus

10. Mai 2023

Arne Eide, referent

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Vellykket tropefuglklubb samling

Medlemskontingent 2024

Årsmøte i Haugaland Tropefuglklubb